Rautainen Savo -palvelut

Teknologiayritysten kenttätyö-hanke

Hanke on käynnistynyt maaliskuussa 2008 ja se
tarjoaa teknologiayrityksille yritysten kehittämispalveluja yhdeltä luukulta. Hankkeen toiminta-alueina ovat koko Pohjois-Savo sekä Etelä-Savon maakunnan puolelta Pieksämäen kaupunki sekä Joroisten ja Rantasalmen kunnat. Hankkeessa on viisi kenttäpäällikköä ja Sisä-Savon alueella kenttätyöstä vastaa Martti Kettunen.

Rautainen Savo palvelut - hankkeessa aktivoidaan teknologiayrityksiä käynnistämään kehittämistoimia sekä autetaan löytämään käynnistettäviin kehittämishankkeisiin sopivia rahoitusvaihtoehtoja.
Lisäksi avustetaan rahoitushakemusten tekemisessä sekä varmistetaan ko. hankkeiden eteneminen.

Hanke tarjoaa yrityksille ja yritysryhmille mahdollisuuden osallistua yhteisiin kansallisiin- ja kansainvälisiin messuesiintymisiin sekä tutustumismatkoille uusille markkina-alueille. Näillä toimenpiteillä aktivoidaan yrityksiä kansainvälistymään sekä kartoitetaan yrityksiä, jotka voisivat muodostaa keskenään vientirenkaita ja avustetaan heitä toiminnan käynnistämisessä.

Kohderyhmänä ovat kaikki alueen teknologiayritykset, mutta ennen kaikkea kasvuyritykset ja yritykset, jotka haluavat verkostoitua.

Hankkeen kesto:
maaliskuu 2008 – joulukuu 2010

Rahoittajat ja budjetti:
Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR), Suomen valtio, alueen kunnat ja yritykset
Hankkeen koko budjetti on n. 1,77 M€, josta Sisä-Savon osuus on n. 0,28 M€

Ohjelman toteutuksen ja rahoituksen valvoja: Pohjois-Savon liitto


Yhteyshenkilösi Sisä-Savossa:
Martti Kettunen
GSM 0207 464 622
martti.kettunen(at)suonenjoki.fi

Lisää tietoa hankkeesta:
www.rautainensavo.com