Future Food elintarvikeyritysten tukena


Future Food on Savonia-ammattikorkeakoulun, Sisä-Savon seutuyhtymän (SSSY) ja Savon ammatti- ja aikuisopiston yhteinen elintarvikealan kehittämishanke. 

Hankkeen kesto (SSSY:ssä) 1.3.2011- 31.3 2014.

Hankkeen kokonaisbudjetti on noin 1,2 milj euroa, josta SSSY:n osuus 657 900 euroa.

Rahoittajat (SSSY:n osuus):

Pohjois-Savon liitto, EAKR         70 % 
kunnat                                       19 %
yritykset                                      11 % .

SSSY:n vastuualueena ovat yrityksiin kohdistuvat kehittämistoimet painopisteenä
laatu, tuotekehitys ja markkinointiosaamisen kehittäminen.

Hankkeessa työskentelee 4 henkilöä:

Vuokko Niemitalo    (60 % työajasta)
Urpo Hirvonen         (80 %)
Henri Huttunen         (60 %)
Jonna Himanen         (100 %)

Hankkeen henkilöstön yhteistiedot.