Lähiruoan käyttö julkisissa ammattikeittiöissä

Sisä-Savon seutuyhtymän julkaisuja 01/2010 -tutkimusraportti

- Lähiruoan käyttö julkisen sektorin ammattikeittiöissä


Tutkimusraportti (pdf) on luettavissa klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Raporttiin liittyvä 2.11.2010 julkaistu lehdistötiedote löytyy täältä.

Aluetaloudellista hyötyä selvittävä tutkimus tehtiin touko-lokakuussa 2010 Suonenjoella, Kiuruvedellä, Kuopiossa ja Juankoskella. Asiaan liittyvä tutkimussuunnitelma löytyy klikkaamalla linkkiä.  

Tutkimustulokset esiteltiin 2.11.2010 Suonenjoella järjestetyssä "Hyvvee ja hyvän parasta" -kekri-seminaarissa. Tulokset on julkistettu myös tämän verkkosivuston > Julkaisut > Elintarvikealan julkaisut -sivuilla.