Palvelumme elintarvike- ja ruokapalvelualoille

  1. Tuotekehitysprosessin kokonaishallinta
    • tuotekehitysstrategian suunnittelu
    • asiakaslähtöinen tuotekehitys
  2. Markkinaselvitykset ja tuotetestaukset
    • ammattilaisten tekemät arvioinnit (arvioijana mm. keittiömestarit, elintarvikekehittäjät)
    • kuluttajatestaukset kohderyhmittäin
  3. Tuotannon optimointi
    • kone-, laite- ja tilasuunnittelu
    • kannattavuuslaskenta
  4. Hygienia-, omavalvonta- ja laatukonsultaatiot ja -koulutukset
    • hygieniakoulutukset ja -osaamistestaukset
    • omavalvonnan kehittäminen
    • laadun kehittäminen, laatujärjestelmien kehittäminen
  5. Lainsäädäntöön liittyvät konsultaatiot
    • myyntipäällysmerkinnät
  6. Jätehuolto- ja ympäristöasioiden kehittäminen

Toteutamme em. aihealueisiin liittyen koulutuksia, yrityskohtaista neuvontaa ja konsultointia. Teemme myös oppaita ja julkaisuja sekä muita helppokäyttöisiä työkaluja pk-yritysten tueksi.

Ota yhteyttä!