Kaistakaravaani

Kaistakaravaani on matkailuauto, joka kiertää Pohjois-Savon kuntia 25.2. - 14.3. tuoden tietoa valokuituverkon rakentumisesta 15 kuntaan. Tule Kaistakaravaaniin kuulemaan, milloin ja mihin valokuituverkko kunnassasi ja kylälläsi rakentuu. Kaistakaravaanista saat myös vinkkejä tulevaisuuden sähköisistä palveluista. Kaistakaravaanin vieraille on luvassa valokuituinfon lisäksi arvontaa ja tarjoilua. 

Pääosin julkisin varoin rakennettavan valokuituverkon kaksi viimeistä rakentamisvuotta ovat käynnistymässä: nyt on kuntalaisten käsissä, mihin viimeiset valokuitukilometrit rakennetaan. Paikalliset operaattorit rakentavat tulevana kesänä niitä hankealueita, joilla kysyntä on kovinta. Kaistakaravaani rantautuukin mahdollisimman lähelle kylien ihmisiä, jotta tieto rakentamisen edistymisestä tavoittaisi asukkaat tehokkaasti ja kuntalaiset aktivoituisivat tekemään liittymätilauksensa nyt – päätökset ensi kesän rakennusalueista tehdään maaliskuun loppuun mennessä.  Muun muassa Suonenjoella, Leppävirralla ja Rautalammilla kaivataan vielä lisää liittymätilauksia, jotta rakentaminen kesällä käynnistyisi.

Jättämällä palautetta valokuiturakentamisesta ja Kaistakaravaanin palveluista osallistut arvontaan, jonka pääpalkintona on Acer Iconia Wi-fi tabletti (arvo 229€). 

Sähköisesti Kaistakaravaanin matkantekoa voi seurata nettisivuillamme www.kaistasavoon.fi sekä www.facebook.com/KaistaSavoon. Lataa ja katso Kaistakaravaanin aikataulu tästä ja hyppää karavaanin kyytiin!